delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

0
Kosár

What do you meme? New phone, who dis? 18 +


145.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Kategóriák: Társasjáték

Ez a 100%-ban offline SMS-üzenetparti játék, ahol a játékosok versengenek a legviccesebb szöveges üzenetszál létrehozásáért.
Ez a játék felnőtteknek szóló tartalmat tartalmaz, és 17 éven felüliek számára készült. A játék 3+ játékossal ajánlott.
Hogyan kell játszani: A játékosok egymás után húznak egy elküldött (vagy „beérkezett”) kártyát, miközben a csoport többi tagja verseng a legviccesebb válaszkártya kijátszásáért. Miután a csoportban mindenki kijátszotta a választott válaszkártyáját, a bíró eldönti, melyik kombó a legviccesebb. Az illető pontot kap. Az nyer, akinek a végén a legtöbb kártyája van.
Mi van benne: 240 beérkező levelet és 300 válaszkártyát, valamint utasításokat tartalmaz
Magyar nyelvű.

Ez a 100%-ban offline SMS-üzenetparti játék, ahol a játékosok versengenek a legviccesebb szöveges üzenetszál létrehozásáért.Ez a játék felnőtteknek szóló tartalmat tartalmaz, és 17 éven felüliek számára készült. A játék 3+ játékossal ajánlott.Hogyan kell játszani: A játékosok egymás után húznak egy elküldött (vagy „beérkezett”) kártyát, miközben a csoport többi tagja verseng a legviccesebb válaszkártya kijátszásáért. Miután a csoportban mindenki kijátszotta a választott válaszkártyáját, a bíró eldönti, melyik kombó a legviccesebb. Az illető pontot kap. Az nyer, akinek a végén a legtöbb kártyája van.Mi van benne: 240 beérkező levelet és 300 válaszkártyát, valamint utasításokat tartalmazMagyar nyelvű.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás